Nieuws

DvD – BUURbook Dordrecht

Ik woon in Dubbeldam.

Dit is mijn favoriete plek in de buurt:
De ontmoetingsplek Dubbeldammers voor Dubbeldammers in het Rode Kruisgebouw aan de Dubbelsteijnlaan West 43. Alleen open op dinsdagmorgen van 10 to 12.

Voor mijn buurt wens ik :
Dat we fijn met elkaar om gaan en er voor elkaar kunnen zijn.

Ik werk samen met andere vrijwilligers bij Dubbeldammers voor Dubbeldammers. We willen een laagdrempelige ontmoetingsplek zijn binnen de wijk Dubbeldam voor alle leeftijden. Je bent elke dinsdagmorgen welkom van 10 tot 12 uur. We hebben een vrije inloop. Samen maken we er een gezellige ochtend van met koffie, sap en we bakken zelf iets lekkers bij de koffie. We vragen 1 euro voor de hele ochtend. Van dat geld kopen we spullen die nodig zijn voor de groep. Als er behoefte is kan er gesjoeld worden of een ander spelletje gespeeld worden. Maar je kunt natuurlijk ook gezellig blijven kletsen. Iedere maand proberen we een gastspreker uit te nodigen en hebben we een doe activiteit. Denk aan bingo, kerst/bloemstukje maken, een buitenactiviteit, een workshop.
We hebben aandacht voor elkaar als het goed gaat, maar ook bij tegenslagen of ziekte. We zijn er met en voor elkaar. Er ligt en map waarin veel activiteiten zitten om te doen in de wijk of in Dordrecht.
We helpen mee om je week wat gezelliger te maken.
Iedereen van harte welkom!

Mijn buren moeten bij mij zijn voor een gezellige ochtend bij DvD, zodat ze even iets anders hebben buitenshuis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brigitte van Eeuwijk via telefoonnummer 06-58874477 of email dubbeldammersvoordubbeldammers@gmail.com.

Volg ons ook op Facebook: DubbeldammersvoorDubbeldammers

BUURbook Dordrecht
Website: Dordt Centraal